OV Music | Over ons - OV Music
8
page-template-default,page,page-id-8,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Over ons

Over ons

mike-en-hugoOVmusic bestaat sinds 2002 en is begonnen door drie vrienden met een gedeelde interesse voor Licht&Geluid -apparatuur en muziek. Mike Bloemink, Koen Harmsen en Hugo Oude Vrielink hadden een prachtige hobby gevonden; Muziek draaien op feestjes en daarmee geld verdienen (in het begin €50,- totaal) om te investeren in de apparatuur waarvan ze droomden. DJ Koen koos uiteindelijk voor een ander baantje, Overloaded Volume werd OVmusic en de hobby begon steeds meer uit de hand te lopen.

Op vele feesten en partijen draaiden wij de muziek, en de boekingen stroomden binnen. Het motto dat door de jaren heen altijd belangrijk bleef was; als onze ´klant´ en de gasten tevreden zijn, hebben wij ook een mooie avond. Alle soorten muziek leerden wij kennen en de CD-koffer werd ingeruild voor een digitaal DJ- systeem. Door de aanschaf van een eigen bus moesten onze vaders weer op zoek naar een hobby voor de zaterdagavond en konden de feestjes tot in de vroege ochtend doorgaan.

KVK inschrijving, marketing en promotie; alles kwam voorbij, maar het recept bleef hetzelfde. Als de afwerking niet goed was of als er “iets beter kon”, dan moest dat ook gebeuren. Ongeveer 10 jaar later voeren wij nog steeds met veel plezier onze hobby uit in het Oosten van het land.

 

 

Kiekjes van vroeger